Kwaliteit & certificering

Kwaliteit staat bij Palletbedrijf van der Pol hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze producten wordt door de gehele keten continue bewaakt.

ISO9001:2008

Het bedrijf is ISO9001:2008 gecertificeerd, waardoor de kwaliteit van de organisatie, diensten en producten continue wordt bewaakt. Heeft u opmerkingen, tips of verbeterpunten; wij vernemen graag van u!

Klik hier voor het actuele certificaat.

ISPM-15

Het exporteren van houten verpakkingen is alleen toegestaan wanneer deze zijn behandeld met een zogenaamde "heat-treatment". Deze behandeling tegen ongedierte kan Palletbedrijf van der Pol geheel voor u uitvoeren. Hiervoor is het bedrijf aangesloten bij de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen), dat in Nederland verantwoordelijk is voor de ISPM-15 certificering. Dit is een internationale maatregel welke garandeerd dat levend ongedierte zich niet verspreid door houten verpakkingen. Het unieke kenmerk dat Palletbedrijf van der Pol hiervoor hanteert is NL-030.

Bekijk hier of het land van bestemming uw houten verpakking accepteert.

VCI

Chemiepallets worden geproduceerd volgens de richtlijnen van het Duitse VCI. Alle CP-pallets van Palletbedrijf van der Pol krijgen kental 245.