Zuigwandkisten

De zuigwandkisten zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tegen een zuigwand. Hierbij zijn de planken in het zijschot ongelijk ten opzicht van de voor- en achterzijde om zo de luchtstroom te bevorderen. de zuigwandkisten zijn uitstekend geschikt voor de opslag van aardappels en wortels. De kisten zijn degelijk gebouwd en kunnen minimaal 6 hoog gestapeld worden.

Standaard worden de kisten aan beide zijkanten voorzien van een schoor, welke verlijmd en geschroefd is. Standaard zijn de zijkanten voorzien van een strook watervast verlijmd betonplex. De voorkant is voorzien van een extra zware middenstijl van 95x42 mm, welke middels een montagebeugel geschroefd is op de pallet. Indien gewenst kan ook de voorkant worden voorzien van extra schoren.

Al het gebruikte hout is geschaafd Noord-Europees vurenhout. De bodemplanken en buitenste planken van de pallet worden ingefreesd en zijn van een duurzamere houtsoort. De gehele kist wordt watervast verlijmd, indien gewenst met een sterke bruisende PU-lijmsoort. De hoeken van de kist worden afgeschuind.

Standaard worden de kisten voorzien van uw naam, eventueel met logo, jaartal, automatische nummering etc. Ook kunnen wij de kist voorzien van een zwart schrijfvlak. Voor sommige doeleinden kunnen de kisten worden voorzien van gaas op de bodem. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Afmetingen

Onze standaardafmetingen zijn:

110x120x105
110x140x125
120x160x125

Andere afmetingen op aanvraag

Bestellen